3 Mayıs 2010 Pazartesi

Simbiyot nedir bilir misiniz Hakim bey?

Büstleri severiz, e tabi SpiderMan'ide severiz hele de siyah Symbiote kostümlü ise tadından yenmez haliyle. Sideshow Collectibles Marvel için çok güzel figürler üretiyor üretmesine lakin bunların detaylarının ve güzelliklerinin fiyatlara yansıması bütçeler için pek iç açıcı olamıyor. Fakat Sideshow'un San Diego Comic Con 2007 için çıkarttığı Spiderman Symbiote Mini Bust adlı bu figür kaliteyi uygun fiyatla birleştirmiş derler ya aynen böyle olmuş. Fiyatı gördükten sonra nasıl uygun fiyat bu kardeşim? şeklinde blogun tanıklığında yazara atarlanmadan önce belirtmek isterim ki diğer figürlerin fiyatlarını görseniz hak vereceksiniz bana.

Koleksiyonerlerin en triplendiği konulardan biride "Dünya Üretim Limitidir" ki bazı dandik figürlerin bile dünyada "x+y" sayıda olmasından dolayı giderinin olması tecrübe ile sabittir. Bu güzel figüründe bu nadide özelliği taşıması ona bir artı katmış tabi, bu ufak Spider-Bust'ten dünyada sadece 1.500 adet bulunmakta. Polystone malzemeden imal edilen 8"(20.5cm)'lik figür sergileme standının fazla göze batmamasından dolayı diğer büstlerden daha elitist duruyor. Öyle güzel büstler varki altına muşamba koysan daha iyiydi be arkadaş dedirtiyor insana allahtan bu güzel figürü ziyan etmemiş üretici firma.

Fuarlar için üretilen figürlerin neden kaliteli olduğu ve ne kadar özenli işlendiği konusunda az çok bilgimiz var. Nadide bir parça sayılabilir ama fiyatı dolayısıyla aşırı kaliteli bir parça olmaktan kendini alamıyor Spidey. Fiyata gelecek olursak öncelikle yukarıdaki blog yazarına sövmeyelim ana fikirli cümleyi hatırlatmak isterim. Bu olgun oyuncağımızın fiyatı 160 TL'dir...

Sipariş ve İletişim: wwwonka22@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails