7 Mayıs 2010 Cuma

MTV Multiplayer izlemeyen yoktur artık (!)

Daha önce birçok program gördük(Evlendirme, gelin olma, damat gibi kokma programlarından bahsetmiyorum). Hepsi yitip gittiler. Bazıları ne oyundan anlıyordu ne de elleri daha önce gamepad tutmuştu hayatları boyunca. Bu yüzden hiçbir oyun programının şimdiye kadar tutmamasının nedeni gayet açıktır. Peki siz hiç Multiplayer'ı izlediniz mi hiç?
Multiplayer 28 Şubat'ta yayımlanmaya başlandı hepimizi günde en az 2-3 kez takıldığımız kanal olan MTV'de. MTV zaten Türkiye'ye geldiği anda hepimizde bir iç rahatlaması olmamış mıydı? Yenilikçi ve genç bir kanal olduğunu bilen bilmeyen herkes idrak etmişti ilk yayına girdiğinden beri. Her türden genç insanın ihtiyaçlarına yanıt veren adeta aileden biri oldu kanal. (Hayır gerçekten para almıyorum Mtv'den allah allah yahu) Bizi de unutmadılar allahtan.
Benim programa zamk gibi yapıştığım ilk an ise 1. bölümün tekrarı dönerken kanalda Mtv üzerinden transit başka bir kanala geçme girişimim sırasında programın yanlızca dekoruna kilitlenip kalmamdı. Samimi olun biraz hepimiz öyle bir öğrenci evi için yaşıyoruz. İzledikçe saran, sardıkça izlenen ve her anında evin herbir köşesindeki ufak detaylara takılıp kaldığınız "Ha ne diyordu en son?" diye sizi konudan kopartıp başka diyarlara sürükleyen bir program Multiplayer. Reklamları dönerken özellikle Maltipıleyır denince içinizin yağları eriyor zira herkes bizim gibi Turkish-ingilizce multipileyır demiyor. Program pazar günleri saat 20:00'da MTV ekranlarında bir göz atın derim. Ayrıca birinci bölümü paylaşalımda ne demek istediğimi daha iyi anlayın.

p.s.: Ayrıca şurada da sitesi mevcuttur -> http://www.multiplayer.com.tr/




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails