3 Mayıs 2010 Pazartesi

Kratos vs. Wolverine

Bağlığa bakınca insan olası bir karşılaşmanın heycanı ile "hadi canım" diyerek atlıyor. Bende de aynı etkiyi yaratırdı kesinlikle. God of War III'den sonra aklımızda yahu bunun filmi çekilsinin ötesinde Kratos'u kim oynasın tipinde fikirler gelişirken birde dünya tarihinin en büyük karşılaşması olmaya aday eşleşmeyle aklımızı kurcalamadan konuya girelim.


Yaz günleri yaklaşırken hepimiz hafiften eski tshirtlerin yanına afililerini eklemek için hafiften bakınmalara başladık. Geçen senelerde çıkan yeni trendlerden butik mağazalarda satılan butik modelli baskılı tshirtleri pek sevdik millet olarak. Oyun meraklıları ve çizgi roman meraklıları için ise kaliteli tshirtler bulmak bir hayli zor.
Yukarıda ve aşağıdaki resimlerde gördüğünüz T-Shirt tasarımları ise sizler için seçtiğimiz özel t-shirtler. Kaliteli baskısı, renk seçenekleri ve lisanslı olması gözümüzü boyaması için yetti ve arttı doğrusu.

T-Shirtlerin her birinin fiyatı 30 TL olmakla beraber Thor ve Silver Surfer T-Shirt'ünün hem beyaz hemde siyah çeşitleri vardır.

İletişim, Detaylar ve Sipariş: wwwonka22@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails