23 Mayıs 2010 Pazar

Angelina Jolie olmadan yaz geçer mi?


2008 senesinde Wanted'dan çıktıktan sonra hepmizin içindeki "İçeride ne oldu abi ya!" hissi filmi hatırladıkça canlanıyordur eminim. Beklenmedik bir şekilde aksiyon ve "jolie" sevenlerin baş tacı olan çizgi roman uyarlaması filmden sonra Angelina yeni film çeksin hatta dirilsin Wanted-2'yi çeksin diye beklemeye başladık. Bu kez ise Evelyn Salt'ın bedeninde dirilip Tom Cruise'un elinden rolünü çalıp "Salt" bir aksiyon filmi ile karşımıza geliyor.
Filmin orjinal script'inde başrol oyuncusu erkek olmasına rağmen (bu konuda çeşitli öyküler mevcut) senaryo bir şekilde değişiyor ve bahsi geçen yüz binlerin gönlünde taht kuran hatun kişi Evelyn Salt olarak başrol koltuğuna oturuyor. Filmin konusu kısaca bahsettiğimiz Salt adlı CIA ajanının sorguladığı bir suçlunun onu Rus ajanı olarak göstermesi vs. sonucunda Eveleyn kızımızın kendini aklama çabasının aksiyonla yoğurulmuş adrenalin dolu hikayesi şeklinde cereyan etmekte.
Angelina Jolie'nin Holywood'a çıkartması diyebileceğimiz film olan Bone Collector'dan sonra ilk defa bir araya gelen Phillip Noyce ve Jolie orta dereceli bir ajan-aksiyon, kaçma-kovalamaca filmi yapmış gibi gözüküyor. Fakat Timur Bekmambetov'un 2008'de Wanted ile yaptığını Noyce Salt ile yapabilecek mi orası tartışılır. Bir de müjde verelim Bekmambetov Wanted 2'nin çekimlerine hafiften başlamış gibi gözüküyor kadro ise sır. İlk filmin sonunda gerçekleşen katliam'dan sonra yeni bir cast kaçınılmaz olmuştur sanırım.Her halükarda 2011'e kadar beklememiz gerekecek. Noyce'un filmi Salt ise Haziran ayında gösterime girecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails