10 Mayıs 2010 Pazartesi

Ezio Altair'in izinde... Brotherhood resmi olarak açıklandı (!)

Evet Assassin'in 2. oyununu oynamaya başladığınız anda (Desmond'lı giriş kısımlarını geçecek olursak zira kendileri biraz olsun insanı sıkıyor) farklı bir oyun oynadığınızı hissediyorsunuz. Birinci oyunun oyuncular arasındaki kötü şöhretini yıkıp kendisini sevdirebilecek bir konuma ilerlemek için emin adımlar atan serinin ikinci oyunu aslında size RPG havasında bir deneyim sunuyor. Ezio Auditore adındaki bıçkın delikanlı ile oyunda seyr-i alem etmekteyiz. Oyun hakkında daha önce kısa bir incelemeden ve Altair figürünün tanıtımından oluşan bir yazı yazmıştım zaten.
Son sıcak gelişme ise Assassin's Creed'in yukardaki box imajının internette gezinmesi ve domain adının satın alınması ile birlikte UbiSoft 3. oyunu resmi olarak açıklaması oldu. Brotherhood ibaresini açıkça gördüğünüz oyunun çok gelişmiş bir online-multiplayer özelliğinin olacağı gelen son haberler arasında. UbiSoft dandik oyun serisini kasarak alın bu iş böyle yapılır dercesine gözümüze soka dursun biz 2. oyunu hazmetmeye ve eksiklerini görmezden gelerek zevkle oynamaya çalışalım en iyisi.
2. oyunu almak için bir sebebe ihtiyaç duyarsanızda orjinal oyundan yanlızca 15TL fazla ödeyerek sahip olabileceğiniz bu White Edition set size gayet tahrik edici bir sebep olabilir. İçinden 23cm boyunda Polystone malzemeden yapılmış bıçkın bir Ezio figürüyle beraber çıkan PC oyunumuzu bir güzel oynarken arada masadaki Ezio'ya gözünüz kayıp onunla flörtöz dakikalar yaşıyabilirsiniz zira biz her zevke saygı duymamıza rağmen bunu pekte tavsiye etmiyoruz. Fiyatı 115TL olan bu koleksiyoner kutusu oyun meraklılarını gayet memnun edebilecek derecede doyurucu bir içeriğe sahip olduğu ise su götürmez bir gerçek. Figür meraklıları ve oyun meraklıları için "Alın bu da bizden size..." dercesine hazırlanmış güzel bir kutu olmuş. UbiSoft yapana kadar en iyisi bu mu? İşte orası tartışılır...

Sipariş ve İletişim: wwwonka22@gmail.com

(Aşağıdaki Assassin's Creed 2 Gameplay Video Spoiler içermektedir... İyi seyirler ;) )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails