25 Mayıs 2010 Salı

Darth Maul ile yüz-yüze gelebilmek (!)


Star Wars filmlerinde en çok sevilen karakter anketlerinde istisnasız %99'luk oy oranıyla galip gelen yüce insan pardon yüce Zabrak Darth Maul. Şimdi açık konuşalım sokakta yürürken karşılaşsanız kapşonunu ağır ağır kaldırıp "Bilader bakar mısın?" dese....... Evet o his bir an içinizde uyandı sanırım. İşte o his 1:1 boyuttaki bu cansız figürle burun buruna gelince de oluşacak muhtemel hissin ta kendisidir.
26" yani tamı tamına 66cm gibi sağlam bir boyuta sahip olan bu Life Size büst kolleksiyona sınıf atlatıracak cinsten bir parça. Ortalama 6,5 kg ağırlığı olan figür genel olarak Polystone ve Polyresin madde kullanılarak imal edilmiş. Üzerindeki kıyafeti gerçek kumaştan yapılan Dart Maul'un makyajındaki en ufak ayrıntılar bile göz önünde bulundurulmuş.
Daha önce Emperor ve Dart Vader'ın aynı seriden çıkan Life Size büstlerini paylaşmıştım. Serinin bu üçüncü ürününde üretici Sideshow yine Master Piece bir ürüne imza atmış. Filmde hangarda Qui-Gon ve Obi Wan ile karşılaşmasında ışın kılıcının önce bir yanını ardından bir yanını açtığı sahnede "Allah'ım sana geliyorum." diye izlememek elde değildi karizmatik Zabrak'ı. Şimdi ise şanslı olanlar ve cebinden $600'ı rahatça çıkarıp verebilenler Darth Maul ile evde çay içme fırsatına erişmiş olacaklar. Çay keyfi Darth Maul ile çıkar diye bir slogan ile bile yola çıkabiliriz gün gelince kim bilir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails