3 Mayıs 2010 Pazartesi

Hot Toys'dan Robert Downey JR. JR. JR.

Yukarıda gördüğünüz resmi ilk gördüğümde bende sizin verdiğiniz tepkiyi verdim. Uzun zamandır "olgun oyuncaklar" dediğim sektörle alakalı olmama rağmen her seferinde yine şaşırıyorum ve bundan gerçekten zevk alıyorum. İşin güzel yanı da bu olsa gerek.

Yukarıda gördüğünüz ve aşağıda ağzınız açık bakacağınız resimler Hot Toys'un gelecek aylarda çıkaracağı IRON MAN figürünün ilk görüntüleri. Figür Tony Stark'ın garajındaki test sahnesinden bir alıntı yapıyor gibi duruyor ama aslında o sahneyi evinizin bir köşesine taşımak konusunda oldukça iddaalı. Çoğu koleksiyonerin özellikle Marvel fanlarının hayallerindeki figürlerden biri olacak gibi.

Figürün temel özellikleri şöyle; 34 noktadan artikilasyon , göğüs ve avuç içlerinde LED aydınlatma , 2 farklı el seti , yangın söndürme robotu , garaj zemini kaide ve arka sergileme standı kutunun içinden çıkarak sizi şaşırtacak detaylar arasında.

Figür malzemesi olarak PVC'nin yanında gerçek kumaşlar kullanılmış. 12" olarak tasarlanan bu "olgun oyuncak" Mayıs ayının sonlarına doğru kendini göstermeye başlayacak. 300 ila 400 dolar arasında bir satış fiyatı ile piyasaya çıkması beklenen figür için gelişmeleri heycanla takip edelim, etmeyenleri şiddetle kınayalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails