8 Mayıs 2010 Cumartesi

Bu Vader Figür Olamaz (!)

İnternette gezinirken gördüğümüz bir ton replica ve figürün yanında bazen bu Sideshow üretimi Vader figürü gibi figürlerle karşılaşınca insanın içinde kelebekler uçuşuyor. Firmanın tarihinde yaptığı en iyi figürlerden biri olduğu su götürmez bir gerçek. Detayları, Lucas Film arşivlerinden çıkarılıp kopyalanan orjinal malzemesiyle adeta içi doldurulmuş bir Vader teslim ediyor firma kucağımıza.
Büstün göze çarpan birçok farklı özelliğinin yanında 1:1 boyutlarda hazırlanması. Bu da demek oluyor ki hayallerinizde ve en süper ihtimalle evinizde baya büyük bir yer kaplayacak bir figürdür bu Vader efendi. Resimlerde de görebildiğiniz gibi kasklı ve kasksız olarak sergileyebilme seçenekleriniz mevcut. Kaskın klips mekanizması tamamen orjinali esas alınarak yapılmış. Sebastian Shaw'ın son filmde gözüken Anakin hali ise adeta adamın kendisinden daha çok benzemiş figürde.
Usta bir çalışmanın sonunda ortaya çıkan figürde Polystone, metal ve Polyresin malzeme kullanılmış. Boyutu 71 cm olan figürün tek handikapı ise kimyasal olarak Polyresinden daha hassas olan polystone malzemenin kullanıldığı siyah bölgelerin çokluğundan dolayı renk kaybına çabuk uğrayabilme ihtimalidir. Verdiğiniz paraya değmesi bir yana eve gelen herkesin dibi düşecektir muhtemelen bu Vader figürüne. Fiyatı ve çıkış tarihi önümüzdeki günlerde belli olacak ürün için eğer bir meyiliniz varsa çok büyük miktarda parayı gözden çıkarmanız gerekeceğini bilmeniz iyi olur. Ama bakmak serbest o yönden rahat olabilirsiniz. İYİ BAKMALAR STAR WARS SEVERLER ;)

Ön sipariş ve İletişim: wwwonka22@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails