7 Mayıs 2010 Cuma

Born To Be Kill = Altair (!!)

Devlet ile aramda çok kaçamak bir ilişki var. Neden derseniz eğer verdikleri öğrenim kredilerini burada incelemelerini uzun uzun yazdığım zamazingolara yatırdığımı bilseler muhtemelen bursumu hızlı bir prosedürün sonunda keserler. Lakin sizinle benim aramda olan bu küçük sırrı hükümet ajanlarına yetiştiren olmazsa siz yazıları okumaya devam edersiniz bende oyunları oynamaya. Üniversite öğrencilerinin en sevdiği günlerden biridir ayın 7'si e tabi benimde öyle. Aşağıda görebileceğiniz gibi burs yatar yatmaz aylardır PS3'de tecrübe etmek istediğim herkesin farklı yorumlarla kafa karıştırdığı Assassin's Creed 2'yi oynamak için küçük bir operasyonda bulundum kendimce. Elimde Assassin's Creed 1 ve 2'nin PC versiyonları olmasına rağmen PS3 ayrı bir zevk verir bunu herkes kabul edecektir.
Assassin's 2'nin yukarıda da söylediğim gibi herkese farklı yorumlar yaptırabilen bir özelliği var. Her ne kadar oynamak için ölmesemde bu herkesin farklı birşey söylemesi benim oyunu almaya itti açıkçası. Kafamda direk "UbiSoft'un yeni pazarlama strateCisimi yoksa uleyn bu?" tipinde saçma ve komplo manyaklarının düşüneceği cinsden sorular canlanmadı değil tabi. 1. oyunu oynayanlar için serinin 2. oyununu oynama isteği uyanması zordur çünkü ilk oyun sıkıcı sıfatını yeterince hakeden bir oyundu. İlk oyunu beğenenler için ise oyun gerçekten çok şeyler vaadediyor.
Oyunda ki en pozitif olay ise şehir detaylarının olağanüstü bir gerçeklikte olması. Assassin's Creed artık daha çok beğenenlerin zevkine hitap etmeye çalışan bir oyun olduğu için oyun dünyasına yeni bir soluk getirmek gibi bir niyeti yok oyunda da bunu gayet iyi görebiliyorsunuz. Fazla Action-Adventure türünde pekde yeni doyurucu oyunun çıkmadığı şu aylarda oynanabilirliği olan bir oyun kısaca.






















Yeni oyun çıkarda onun figürü hiç geride kalır mı? Kalmaz tabi ki PC oyununu alırken rastladığım özel White Edition kutusundan Ezio figürünü oyunların yanına yerleştirdikten sonra(resimlerde de görebildiğiniz gibi :) ) UbiSoft oyunla alakalı başka ne tip figürler çıkarmış diye araştırırken yukarıdaki figürü keşfetttim. Figür 17cm olup üzerindeki çeşit çeşit silahıyla evde her an bir kıyıma başlayabilecek bir havası var ufaklığın. Fiyatı 50TL'dir ilgilenen olursa iletişim adresinden irtibata geçebilir.
Klişe bir laftır, işimle hobimi birleştirdim derler ya. Bana da oyunları test ederken öyle oluyor mutlaka bir Apranax içmem gerekiyor aksi halde 4. saati sonlandırdığım dakikalarda başımın gövdemden ayrılmak için giriştiği bir bağımsızlık mücadelesi ile karşı karşıya kalıyorum. Ha bu arada Assassin's Creed 1 ve 2 oyunlarını PC'de oynamak isteyen arkadaşlar olursa onlara çok ufak bir ücret karşılığında oyunları kargolayabilirim. Oyun nedir ne değildir diye merak edenler Game Trailer'ı izlemek ile başlayabilirler araştırmalarına.

İletişim ve Sipariş: wwwonka22@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails