29 Mayıs 2010 Cumartesi

Şeyyy... Ihmm... Evet...

Suratında meymenet yok diye tabir ettiğimiz bir yaratık olan The Thing ağabeyimizin sıkıyorsa bunu birde Legendary Scale boyutlarda yapılan yüzüne karşı söyleyin. Pek yemez gibi sanırım. Pek çok çizgi roman karakterinin kaderi filmi çekilmeden önce ve çekildikten sonra olarak (Spiderman hariç onda bir şeytan tüyü var galiba) ikiye ayrılıyor sanırım.
Filme itafen yapılan bu 25.5 cm'lik figür evin güzel bir köşesine yerleştirmelik olmuş tam. "Taş gibi olmuş" tabirini sonuna kadar hakkeden figür Polystone malzemeden oluşmakta. Boyaması ise normal figürlerde kullanılan boyalardan daha farklı tür bir boya ile yapılmış ve figürde daha mat durması sağlanmış. Son detaylarının tamamı elle işlenmiş olan figürde, makina işçiliğinden fazla el işçiliği var diyebiliriz.
Thing vs. Hulk, Hulk vs. Thor gibi efsanevi karşılaşmalara konu olan karakterlerden biri olan The Thing'i Marvel'ın Tanrı kahramanı Thor'un filmi gelmeden anmış olalım. Zira muhtemelen The Thing gibi Thor'un filminden sonra bilen bilmeyen herkes Thor fanı olacak. Yıllarca takip edenler ise sadece takip ettiği ile kalacak. Ahh Hollywood ahh...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails