8 Eylül 2010 Çarşamba

Nazgul Airlines, Heybetli Kartallara karşı

Kısa bir süredir blogumuza yazı yazmıyor olmamız burayı ihmal ettiğimiz anlamına gelmiyor. Yaz tatilini gezme tozma, temiz hava, bol film, düzensiz beslenme alışkanlıkları, uyku alışkanlıklarındaki sapıtmalar ile dolu geçirmek işimize geldiğinden yazmak yerine kendimizi gezmeye vermiş bulunmaktayız. Heybetli bir figür ile yazın bittiği ve sonbahara adım attığımız şu güzel Eylül gününü şenlendirelim ve LotR figürlerindeki eksikliğimizi bir nebze olsun kapatalım istedim.
Heybetli derken bol keseden sallıyor değilim zira figür 34*56cm. Figür 2008 senesinin en beğenilen ve ilgi toplayan figürlerinden. Her fırsatta belirttiğim naçizane fikrim Diorama'ların genellikle kaba ve gereksiz detaylara sahip olduğu doktorinini bir kez daha yutuyorum ve sözlerime devam ediyorum. Figür polystone malzeme ve ağır metal ayaklıklardan meydana gelmiş. Boyamaların koyu olması gerektiğinden bazı detayların fazla gölgede kaldığı düşünülebilir fakat figürün büyüklüğü bu handikapı yok sayıyor diyebiliriz.
Sonuç itibariyle "Kara Kapılar"ın önündeki o eşsiz sahneyi ölümsüzleştiren yada başka bir deyişle 'pause'layıp eşe dosta hava basmak için evimizin vitrinlerine taşıyan Sideshow yine eşsiz bir iş çıkarmış gibi görünüyor. Devasa figürü evine koymak isteyen koleksiyonerlerin ve Lord of the Rings hayranlarının 800TL gibi bir rakamı gözden çıkarmaları gerekiyor gibi gözüküyor.Bizden bu kadar, evet söz sende Ertem Şener!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails