19 Haziran 2010 Cumartesi

Nerede o eski taytlı Batman!

Ben artık Batman 3 gelsin, gelecek vs. yazıları yazmaktan sıkıldım kaldı ki sizin okumaktan ne kadar bıktığınızı düşünemiyorum bile. Nolan ağabeyimiz de sağolsun soranlara selam söyleyin diyor başka birşey demiyor. "Tek bilmeniz gereken 20 Temmuz 2011'de izleyeceğiniz" diyor zat-ı alileri.
Her yeni filmin en güzel yanlarından biri de yeni figürlerin vitrine çıkmasıdır. İki filmin ardından ancak birkaç parça figür çıkaran Hottoys firmasından 3. filmin ardından daha detaylı ve çeşitli figürler beklesek de yiğidi öldürüp hakkına iskonto yapmak olmaz. Zira firma çıkardığı sayılı figürün hakkını vererek üretiyor, orası bir gerçek.
İlk filme ithafen çıkarılan bu figürde de Hottoys işini takdire şayan bir şekilde yapmış. 12"lik(31cm) figürü tasvir ederken kendileri "ultra realistic" sıfatını kullanıyorlar ki haksızda sayılmazlar galiba. 1:6 oranlarında ölçeklenmiş mini bir ev süsü Batman'den bahsediyoruz ki dantelli masa örtüsünün üstüne konacak kadar olağan bir ev eşyasıda sayılmaz kendisi.Kutunun içinden çıkan ekstralar ise figürü çok farklı pozisyonlarda sergileyebilme olanağı sunuyor. Batman'in tüm silahlarının içinde bulunduğu kemeri, bir kaç batarang, grapnel gun ve ekstradan farklı 2 takma el figüre ekleyip çıkarabileceğiniz aksesuarlar arasında. $220 fiyat biçilen ürün filmin detaylarına en yakın figürlerden biri gibi duruyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails