20 Haziran 2010 Pazar

Knight and Day - Gece Gündüz Muse şarkılarıyla

Geçen yaz sevdiğim bir pub'da masada arkadaşlarımla beraber otururken yan masadan bir orta yaşlı ağabeyimizin "Abi sen ne yiyip ne içiyorsun. Bildiğin Tom Cruise'a benziyorsun ya!" demesinden beri Tom'a bir sempatim yok değil. Her ne kadar masa da oturan bir kız arkadaşımızın "Hadi lan!" şeklinde tepkisiyle sonuçlanan bir muhabbet olsa da bu filme sempatim hem Cruise'dan hem de soundtracklerin gençliğimin grubundan olmasından kaynaklanıyor.
Geçenlerde yine yazdığım gibi aksiyonu bol mizahı tadından yenmeyecek seviyede bir filme aç durumda bir yaz geçireceğimizi düşünürken Knight and Day can simidi gibi geldi. Cameron Diaz ve Tom Cruise'un baş rollerini sıvadığı filmin fragmanı eğer bizi yanıltmıyorsa gayet hoş bir filme benziyor. Sayın Diaz'ın suratını her zaman şapşal bulduğumu her fırsatta belirtirdim ki bu film benim tezim üstüne adeta kanıt niteliği taşıyabilecek bir belge sayılabilir. Tom Cruise ise fragman'da "Chuck"dan alışık olduğumuz bir çizgi de hatta biraz daha profesyonel (her fırsatta aksiyon ile dolduruyor filmi kendileri) fırlama ajan profili çiziyor.
James Mangold'un yönetmenliğini yaptığı filmimiz ki zat-ı alilerini 3:10 to Yuma'dan hatırlamanız mümkündür kendi janrına göre ortalama vaatlerde bulunan bir film. Tek amacının sinema salonundan ayrılan seyirciye yaz aylarında kaliteli bir komedi-aksiyon izletmek olduğu açık. Bizim de Temmuz ayında aman allahım gişe rekortmeni bir film izleyelim gibi bir derdimiz olmadığından, sinema planlarımız için ilk tercihimiz olacak bir film gibi duruyor. 9 Temmuz'da gösterime girecek filmimiz sinemada izleyemeyenlerin mutlaka DVD'sini edinecekleri bir film olacaktır. Filmde Matthew Bellamy ve saz arkadaşlarının tıngırdattıkları için bile izlenebilecek bir proje.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails