22 Haziran 2010 Salı

Karalar bağladı Spidey!

Eğer Sam Raimi son filmde Parker'a o siyah kıyafeti giydirmeden bitirseydi seriyi sağlam küfürler hazırlamıştım ona. Ağ kafayı severiz tabi her haliyle ama siyahlar içinde ayrı bir karizmatik oluyor kerata. Her ne kadar filmdeki siyah kostüm kırmızının sanayide boyanmış bir fraksiyonu olarak dursada siyah candır diyorum.Sideshow allahtan figürü hazırlarken kıyafet tercihini çizgi romanda Civil War'un ardından Spidey'nin kullandığı retro-modern siyah kostümden yana kullanmış. 17" (41cm) boyundaki figür ufak çaplı koleksiyonların içinde "Alemin kralı burada..." şeklinde raconsal bir üstünlüğe sahip olabilecek kalitede bir parça.9 farklı sanatçının üzerinde çalıştığı figür polystone'un farklı türlerinden yararlanılarak imal edilmiş. Boyamaları ve son detayları el işçiliği ile yapılan Black Suit Spidey'den yanlızca 1250 adet üretilmiş. Üzerinde durduğu küçük diorama aksanındaki detaylarda düşmanlarına ait parçaları görebildiğimiz figür, detayları ve estetiğiyle "Sana siyah çok yakışıyor..." diye detone şarkılar söylemeye itiyor insanı. Amy Winehouse'u anarcasına figürün ismini "Back in Black" koymuş olmaları ayrı bir tartışma konusudur diyorum ben $270'lık figür için.

2 yorum:

  1. edit: bu figüre back in black demelerinin sebebi yeni çıkan çizgi romanı için hazırlanmış olması. türkçe olarak çıktı önceden yeni sayısı geliyor.

    http://2.bp.blogspot.com/_7ZjprzbKH-s/S_ZvsjWHUDI/AAAAAAAAAEg/4dB1B5gTRE0/s1600/Spi_kapak5.jpg

    YanıtlaSil
  2. evet civil war'un ardından kimliğini açıkladığına pişman olan spiderman biraz daha karanlık bir şekilde dönüyor konu itibariyle çizgi romanda :) amy winehouse teorisini her ne kadar daha çok sevsemde :))

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails