24 Haziran 2010 Perşembe

The Force Unleashed 2 - Harap bir Darth Vader



Unleashed 2'yi almaya gittiğim günü hatırlıyorumda... PSP'de ultra mario özentisi grafiklerle bittirdiğimiz oyunu Nazlı ile beraber birde PS3 oynamak istemiş ve yollara vurmuştuk kendimizi. Oyunu indirimle almanın verdiği inanılmaz hazla onu da bitirdik ve beklemeye başladık. Hala bekliyoruz ve beklemeye devam edeceğiz. Ta ki 26 Ekim'e kadar. İkinci oyunun E3 izlenimlerinden kısa bir özet geçersek oynanış açısından pek bir gelişme yok yani eski oyuna yakın bir motoru var (Euphoria motoru). Grafiklerin geliştiğini ve birkaç yeni özelliğin geldiğini söyleyebiliriz.Çift lightsaber, bolca ekstra kombo, Tie-Fighter'lı bir bölüm, bir de olmazsa olmaz mind trick eklenmiş oyunumuza.
Oyunu aylardır elimiz bir yerimizde beklediğimize değsin yeter diyorum ben sadece. Gentle Giant stüdyosu ise bu sırada boş durmamış ve en üstte gördüğünüz ilk oyundan aşına olduğumuz falafoş olmuş Vader figürünü yapmış bizler için. Çıkış tarihi için 2010'un 12. ayını işaret eden stüdyonun küçük ama süper detaylarla bezeli büstünün boyu 6.5". Polystone ve el boyaması sentezi olan küçük Vader'ın fiyatı ise $60. İkinci oyunu bitirip üçüncüyü beklemeye başladığım an canlandı bir an gözümde. Bitirmek kolayda beklemek çok koyuyor insana diye geek-arabesk bir şarkı yazılsın istiyorum. Yapsın bunu biri.

1 yorum:

  1. yalnız son zamanlardak isw oyun trailerları, bambaşka hazlar veriyor insana. old rebublic için çıkan trailerlar neredeyse filmlerden daha gaz verici, nitekim bu da öyle.
    sw serisinin güzelliği de sanırım burda, sadece film ile sınırlamak çok büyük haksızlık oluyor. zira oyunlarıyla, clone wars animesiyle, kitaplarıyla tam bir bütün. itiraf ediyorum, sw hakkında sw:kotor oyununda filmlerden daha fazla şey öğrenmiştim.
    yalnız bazen ters hareketler olmuyor değil, eğer izlediyseniz old republic için sithlerin, jedi temple ı bastığı bir trailer var, orada bir ton sith apprentice var, zira burada da öyle. yoda hep sithler 2 tanedir der, ne eksik ne fazla! :)
    son söz, keyifli bir video ;)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails