27 Temmuz 2010 Salı

Zeus Your Son Has Returned!

Biz Sideshow'dan ComicCon10'da efsane olacak figürler bekliyorduk ama herifler bize alın bu size yeter dercesine bir 2011 katoloğu çıkarmışlar. Eğer içinde şu God of War - Kratos figürü olmasaydı ve hatta bu figür bu kadar güzel olmasaydı Sideshow ile papaz olmamız işten bile değildi. Hayır adamlar o kadar SW figürü varken gidip Cyborg Darth Maul figürü çıkarmışlar.(Onu da programımızın ilerleyen saatlerinde siz sevgili izleyicilerimiz ile paylaşacağız) Ama yine yiğidi mundar edip hakkını paketleyelim. Kratos her an hareket edip bir yerlerimize blades of exile'i döşeyecek gibi duruyor.
17" yani 43cm boyundaki Kratos Olympos'un harabelerine ayağını atmış. "Ulan Zeus sana burdan bir atlarım 'allah'ın şaşar allahsız herif" bakışı atarken elindeki Exile'ı birilerine döşemek için yer arıyor. Evet figürümüzün pozlamasının özetini genel olarak böyle yapabiliriz herhalde. Son oyunda böyle bir figür çıkarmak akıllarına gelmiş ancak Sideshow sanatçılarının ama temenimiz daha fazla "Yararım lan burayı!" ifadesiyle bizi bizden alan Kratos hatta Zeus, Poseidon, Afrodit, Afrodit,Afrodit bi de Afrodit figürü çıkarsınlar.
Figürümüzün ana maddesi tahmin edebileceğiniz gibi üst kalite polystone. Son boyamaları ve detay çalışmaları elle yapılmış Sparta'nın hayaletinin. Silahları figür için çalışan ekipten ayrı bir ekipçe modellenmiş. Silah ve zırhların detayları için ayrı bir ekip çalışmış anlayacağınız. Son oyundaki Kratos'un birebir aynısını ortaya koymak için sanatçılar herbir detaya aylarca çalışmışlar(dedikleri kadarıyla!!). 2010'un son çeyreğinde bir zaman diliminde çıkarmayı planladıkları Kratos figürünü $250 veren herkese dağatacaklar mı yoksa sınırlı sayıda üretimle bu figürü efsane haline mi getirecekler daha henüz karar verememişler fakat ister 100 tane ister 1000 tane isterlerse milyon tane üretsinler figür şimdiden biz oyun severlerin hatta uzun zamandır oyun oynayamayan benim gözümde efsane olmuş durumda gerisi teferuat...

Not: anne bak ben personal blogger oldum http://simdiodegilde.blogspot.com/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails