13 Ağustos 2010 Cuma

Geçtiğimiz bir hafta içinde öyle bir derdimize çare buldum ki gerçekten beni takdir edip böylesine bir bilgiyi paylaştığım için +rep verecek, internet aleminde sanal egomu tatmin etmekten çekinmeyeceksiniz. Şuan sanki iki elementin füzyonunu evdeki küçük labaratuvarımda gerçekleştirmişim gibi bir özgüven ve bu seyirde devam eden dizginlemez bir giriş yapmış olabilirim, hemen şuan beklentiyi aşağı çekip, "Yok lan yok aslında o kadar da önemli birşey yok..." diyerek bombayı patlatmak istiyorum.
Muğla'da bir yerlere taşınmak gibi bir hayaliniz var mıdır bilmem ama ben şu okulu falan da bitirince sevdiceğimi de alıp Karadeniz mi olur Ege mi olur şöyle havası, güzel, insanı güzel bir yerlere taşınmak niyetindeyim. Ne bulduğuma gelecek olursak, son dakikada piyangondan çıkmışçasına planlanan bir Muğla - Bodrum tatili cereyan etti geçen haftalarda başımdan. İlk tespitimiz gittiğim yakın dostumla beraber "Ulan buraya çoluk çocuk (büyük arkadaş grubuyla) gelecen asıl..." oldu. Ardından yaptığımız bu yanlışı anlayıp kendimizi öğretmen emeklisi bir çift gibi 40 yaşından sonra yapılabilecek aktivitelere adadık. Şuan Bodrumda yol tarifi edebilecek seviyede hissetmemin nedeni işte o emekli çiftler gibi sürekli katır tepmiş gibi dolaşmamızdır. Dolaşırken en apaçi esnafından, saat sabah 9'da kafası iyi olanına kadar her türlü insanla muhabbet kurmuş olmamız da tamamen yapacak hiçbir işimiz olmamasından kaynaklanıyordur herhalde.
Lafı uzatma lan artık söyle ne buldun? İlk önce her yerde karşıma çıkan Suziki Jeep'imi orada da buldum onu da araya sıkıştırayım. Ama en önemlisi bire bin katarak figür, t-shirt, oyun vs. satan iki adet birbirine çok yakın Geek dükkanı buldum. Akla ilk gelen şey İstanbul'da dahi fazla tutunamayan bu tip mekanların Bodrum'da nasıl olupta Since 1860 mertebesine erişebildiği oluyordu konuya meraklı insanlarda. İçeride tamamının İstanbul'dan geldiğini bildiğim bir konuya hakim kısım bir de konudan tamamen habersiz "Ohaaaa çok gerçekçi oğlum"cu kısım vardı. Hepsini göz ardı edip fiyatlara göz gezdirdiğimde şişirilmiş birçok fiyat olduğunu kolayca anlayabiliyorduk tabi ama Action Figürlerdeki çeşitlilik insanı şaşırtacak derecede fazlaydı. Yani sonuç itibariyle olurda Muğla'ya falan yerleşirsek, işi bilen, meraklı insanlarda var. Atlar Suziki Jeep'imize haldır haldır tutarız Bodrum Barlar sokağının yolunu.

P.S. : mağazaların isimleri CraZy(evet bildiğiniz tshirt satan) ve Music Sale. İkisi de Barlar sokağında birbirlerine çok yakınlar sahilden giderken sağ tarafta kalıyorlar. Yolu düşenlerin bilgisine

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails